De mooiste sieraden

Sieraden

Zoals het gezegde luidt, zijn diamanten de beste vriend van een meisje, en niet voor niets. Vrouwen houden van sieraden, dat is altijd zo geweest en zal waarschijnlijk ook zo blijven. Het is gewoon leuk om als klein cadeautje een sieraad te krijgen dat je altijd bij je draagt ​​en dat er ook nog eens mooi uitziet. Als je in de spiegel kijkt, word je altijd herinnerd aan die speciale persoon. Naast de vele gelegenheden waarop je een sieraad cadeau kunt doen, is het meestal des te leuker om zomaar verrast te worden met een sieraad. Zo maar, als liefdevolle aandacht.

De hartenhalsband – de klassieker onder de sieradencadeaus

Wat op de een of andere manier een beetje fantasieloos lijkt, is eigenlijk iets dat de harten van vrouwen sneller laat kloppen. Het is dit ene speciale symbool dat zoveel zegt en twee mensen verbindt. Het is het symbool van liefde en zal dat altijd blijven. Een hartenketting krijgen is iets heel bijzonders en er is waarschijnlijk geen vrouw die er niet blij mee zou zijn. Of het nu in goud of zilver is, je kunt niet fout gaan met dit mooie sieraad.

Absoluut trendy: oorringen & earcuffs

Veel verschillende hoop oorbellen en ear cuffs in combinatie zijn momenteel erg trendy. Ear cuffs zijn mooie neppiercings die je gemakkelijk aan je oor kunt knippen zonder dat je een oorpiercing nodig hebt. Dit is niet alleen super praktisch, maar ziet er ook nog eens heel goed uit! Ook de mooie mini hoop oorbellen met speelse hangers, die je in verschillende maten kunt kopen, zijn erg populair.

Wereldkaartkettingen – een musthave voor reiskoninginnen

Zo’n aaneenschakeling van wereldkaarten is een absolute must-have voor avontuur- en reisliefhebbers! Er is bijna niets leukers dan reizen en genieten van echt quality time. En daarom is zo’n wereldkaartsymbool een fantastisch cadeau-idee om samen een vakantie te vieren.

Een ander erg populair teken met een speciale betekenis is het Infitiy-symbool. De liggende 8 symboliseert oneindigheid en is daarom ook een mooi teken van liefde. Welke vrouw zou niet blij zijn met zo’n liefdevolle boodschap? Absoluut een van de mooiste cadeaus voor een huwelijksverjaardag, verjaardag of Valentijnsdag. Juist omdat de heren van de schepping soms niet zo goed zijn in het uitdrukken van wat ze voelen, is zo’n sieraad precies goed! Er zijn niet veel woorden voor nodig om de dame van uw keuze te vertellen hoe u zich voelt.

Tree of life sieraden – Tree of life – een trend met mooie betekenis

Halskettingen, oorbellen en armbanden met het populaire levensboomsymbool zijn momenteel erg trendy. Het religieus-mythische symbool heeft in veel culturen een bijzondere betekenis. De levensboom sluit de eeuwige oorlog af, symboliseert de familiegeschiedenis en legt de verbinding tussen de onderwereld en de zetel van de goden. Waarschijnlijk is de meest bekende vermelding van de boom des levens te vinden in het Oude Testament.

Meer sieraden en kettingen kun je onder andere vinden op Andriez.

De mooiste sieraden
Schuiven naar boven